Magnatul roman a adus si in acest an top-modele pe post de copii de mingi, in Mastersul de la Madrid. In consecinta, la turneu au venit primii zece tenismeni ai lumii.
Ion Tiriac a facut din Mastersul de la Madrid cel mai important turneu de tenis din istoria Spaniei, iar lista participantilor din acest an il transforma intr-un "mini Grand Slam". Fata in fata, in parti opuse ale tabloului, se vor afla Rafael Nadal si Roger Federer, elvetianul revenind dupa trei ani in capitala Spaniei. De fapt, la startul turneului este prezent intregul Top 10 al tenisului mondial, dintre vedete lipsind doar Lleyton Hewitt (nr. 16 ATP), accidentat. Gerard Tsobanian, mina dreapta a lui Tiriac (detinatorul drepturilor de organizare) si director general al turneului, a continuat si in acest an traditia, instituita in 2004, de a folosi top-modele feminine pe post de copii de mingi, in ciuda protestelor guvernului spaniol.

Prezenta la marginea terenului a adolescentelor cu fuste scurte si decolteuri largi atrage insa un public numeros, organizatorii avind mari sanse sa bata recordul de afluenta de public stabilit anul trecut (120.000 de spectatori).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.