Liderul lotului masculin s-a calificat in finalele pe trei aparate si va incerca, in aceasta seara, sa ajute echipa in concursul pe natiuni.

Reprezentativa masculina de gimnastica a Romaniei s-a mentinut pe locul 4 in calificarile pe echipe din cadrul Campionatului Mondial de la Aarhus, dupa cele patru subdiviziuni programate duminica. Baietii lui Dan Grecu se vor bate, in aceasta seara, incepind cu ora 20.00, pentru o medalie in concursul pe natiuni, avind ca principale adversare Rusia, China si Japonia. "Avem sanse si mai sus de medalia de bronz. Ideea e cum vom sta pe aparate. Putem cistiga argintul, totul e sa ne facem noi treaba", este de parere gimnastul Razvan Selariu.

Selariu l-ar putea inlocui pe Koczi

Accidentat la calcii in calificari si clasat doar pe locul 25, Selariu l-ar putea inlocui, in finala de la individual compus, pe Flavius Koczi, al 12-lea in ierarhie. "Am probleme serioase la calciiul sting. Ghinioanele ma urmaresc. La Melbourne, in 2005, am avut probleme cu glezna, si aici iar probleme. Simt o durere care se reflecta in tot corpul. Sper sa trec peste durere, ca la urma urmei, acum nu mai e loc de vaicareli, si sa-mi fac treaba si pe echipe, si la individual compus.

Urmez un tratament cu injectii si acupunctura. La individual compus am inteles ca va renunta Koczi si voi intra eu. Voi reusi sa trec peste dureri pentru ca nu imi place sa mi se reproseze ca am ratat. Daca tot am venit aici, trebuie sa demonstrez ca imi merit locul si trebuie sa tinem steagul sus pentru Romania", a spus Selariu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.