Conferinta de presa a Stelei a inceput cu doar zece minute intirziere, semn ca spiritul Champions League isi face simtita prezenta si in Ghencea. Cosmin Olaroiu si Nicolae Dica, antrenorul si talentul stelistilor, au raspuns tirului de intrebari incrucisate ale reporterilor prezenti. Tehnicianul l-a nominalizat pe mijlocasul madrilen drept principalul motiv de ingrijorare.

Destinsi, zimbitori, cu fruntea aratind totusi ca urmeaza un meci cu Real Madrid, Cosmin Olaroiu si Nicolae Dica au incercat sa mai atenueze din miza unei partide pe care unii au catalogat-o drept istorica. S-au amuzat de mai multe ori pe timpul conferintei, semn ca un meci cu Real Madrid e, in primul rind, un prilej de bucurie. Cosmin Olaroiu a punctat, insa, din start:

"Vom intilni una dintre cele mai puternice echipe din lume". Imediat a fost sprijinit de Dica: "Va fi un meci foarte greu, dar pe care il asteptam de mult. Trebuie sa facem o partida mare". Principalul pericol in viziunea lui Cosmin Olaroiu vine din ghetele lui Guti, mijlocasul ofensiv al celor de la Real Madrid fiind esential in jocul trupei lui Capello.

"Prin pasele sale decisive, Guti este principalul om pe care trebuie sa-l urmarim. Nu pregatim nimic special pentru el, dar il incadram in ideea noastra de joc. La 30 de metri de poarta este letal, pasind foarte bine". Chestionat asupra diferent elor dintre Lyon si Real Madrid, Oli a raspuns ca un om care are lectia invatata.

"Sint doua echipe diferite, pentru ca Real e o formatie tehnica, de posesie. Lyon este o trupa mai directa, una care joaca in profunzime, care te supune unei presiuni constante". Tehnicianul a facut si o analiza despre perioada slaba prin care trec fostii galactici: "Inainte de venirea lui Capello, Real era o echipa spectaculoasa, acum insa incearca sa aiba o mai buna organizare de joc".

Dica a oferit si cheia prin care Steaua poate cistiga: "Trebuie sa jucam precum Getafe, adica sa facem un presing bun, sa ne sacrificam�.

Umorul lui Ronaldo

Oli a divulgat ceea ce a declarat Ronaldo dupa partida cu Getafe, cind a fost eliminat. "El a zis ca i-a spus arbitrului cum ca e un fenomen. Pentru asta a luat al doilea gaben. Apoi Ronaldo s-a intrebat ce facea arbitrul daca-l injura. Si tot el a raspuns ca probabil nu-l mai lasa sa intre in propria casa vreo trei saptamini".

Thereau si Badea, in vizor

Intrebat la conferinta de presa cu cine se intelege mai bine in atacul Stelei, cu Thereau sau cu Valentin Badea, Nicolae Dica a raspuns, diplomat, ca se intelege bine cu amindoi. Atunci a intervenit Cosmin Olaroiu, care a stirnit zimbete, spunind ca cel mai bine se inteleg chiar Thereau si Badea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.