In ziua in care se implineau 50 de zile de cind Capello a preluat pentru a doua oara echipa de pe Bernabeu, Real a suferit prima infringere in campionat, 0-1 in fata concitadinilor de la Getafe. Tehnicianul italian a aliniat o formula extrem de ciudata, prin care a incercat sa-si menajeze o parte dintre titulari in perspectiva meciului cu Steaua.

Fortat si de accidentari, Capello a trimis o linie de fund inedita, cu Mejia pe dreapta si cu un cuplu de fundasi centrali Helguera - Raul Bravo. Daca Sergio Ramos a fost suspendat, Cannavaro a fost menajat, el suferind si o accidentare usoara. Capello i-a lasat pe bara si pe capitanul Raul, precum si pe Ronaldo, desi toata lumea se astepta ca brazilianul sa revina, in sfirsit, in primul 11.

Dupa o prima repriza neconvingatoare, oaspet ii au fortat, Capello introduci nd artileria grea, Raul - Ronaldo - Robinho, insa prestatia albilor a fost in continuare dezamagitoare. Nu numai ca nu au reusit sa inscrie, insa madrilenii au si incasat un gol in minutul 60, cind Alexis a lovit mingea cu capul de linga Raul Bravo.

"Getafe a meritat victoria, fiind mult mai agresivi si mai rapizi. Nu avem nici o scuza. Am aratat ingrozitor. Trebuie sa ne concentram pentru meciul de marti", a declarat Capello la sfirsitul partidei, extrem de nemultumit de jocul formatiei sale.

ACCIDENTARE. Raul, incert?

Capitanul lui Real a suferit o accidentare la glezna piciorului sting si a devenit incert pentru partida de la Bucuresti. Raul s-a accidentat dupa ce Capello facuse toate cele trei schimbari, astfel ca a ramas in teren pina la sfirsitul partidei. Acelasi lucru l-a patit si Helguera, aflat la primul joc in acest sezon, care a suferit crampe musculare.

GETAFE- REAL MADRID 1-0

A marcat: Alexis (60)
Eliminat: Ronaldo 90
Arbitru: Gonzalo Vasquez
Spectatori: 13.000
Stadion: Colliseum Alfonso Perez

GETAFE:Abbodanzieri - Cortes, Belenguer, Alexis, Paredes - Casquero, Celestini, Cotelo (Pulido 86), Del Moral (Alberto 70), Redondo (Licht 77) -
Pachon
Antrenor: Bernd Schuster

REAL MADRID:Casillas - Mejia, Helguera, Raul Bravo, Roberto Carlos -
Beckham (Robinho 67), Emerson, Diarra (Raul 67), Guti - Cassano (Ronaldo 46),
Van Nistelrooy
Antrenor: Fabio Capello


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.