Desi urma sa fie rechemat in cantonamentul Rapidului din Turcia, atacantul a ales oferta venita de la Tianjin Taida

Dupa ce a fost trimis la "satelitul" Rapid II (Seria a II-a a Diviziei B), Sabin Ilie (fot stanga), a ajuns in China la Tianjin Taida. Desi se parea ca atacantul giulestenilor va fi reprimit in lot, acesta a preferat sa mearga in prima liga chineza, acolo unde i se ofera conditii financiare net superioare celor de la Rapid.

Decizia "giulestenilor" de a-l transfera pe Sabin Ilie este cu atat mai surprinzatoare cu cat "feroviarii" se confrunta cu serioase probleme de efectiv in atac, Marian Aliuta si Daniel Niculae fiind accidentati, iar antrenorul Razvan Lucescu a parut la un momemt dat ca ii va acorda lui Sabin Ilie o noua sansa. In aceeasi ordine de idei, tehnicianul Rapidului afirmase ca il considera pe Sabin Ilie unul din cei mai importanti oameni pentru returul campionatului. Inainte de a pleca, Ilie i-a transmis lui Razvan Lucescu succes pentru partea a doua a campionatului si a declarat ca isi doreste ca Rapidul sa castige campionatul

Niculae mai sta o luna

Daniel Niculae este nevoit sa aiba piciorul drept imobilizat in ghips pentru trei saptamani, in urma accidentarii suferite in timpul meciului amical cu divizionara secunda Unirea Urziceni, atacantul rapidist fiind asteptat sa-si reia pregatirile alaturi de echipa peste o luna. Niculae a declarat pentru site-ul oficial al giulestenilor ca a primit cateva mesaje de incurajare de la colegii sai, aflati intr-un turneu de pregatire in Turcia, marea sa suparare fiind aceea ca va rata derby-ul cu Steaua, programat in etapa a 17-a a Diviziei A.

Victorie cu Lutk

Rapid a invins miercuri seara cu 3-1 pe Volin Lutk, echipa la care evolueaza si romanul Cornel Buta, in primul meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire din Antalya. Pentru Rapid au inscris Buga (direct din corner), Ilyes si V. Dinu.

Antrenorul Razvan Lucescu a inceput meciul cu urmatoarea echipa: D. Coman - M. Constantin, Maftei, Cr. Ionescu - Badoi, Maldarasanu, Val. Negru, Ilyes, Art. Karamian - Buga, Burdujan. Au mai evoluat N. Constantin, Fl. Moldovan, N. Grigore, V. Dinu, I. Stancu, Postolache si Negrut. Meciul amical care ar fi trebuit sa se dispute sambata, cu Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost anulat, formatia ucraineana anulandu-si deplasarea in Antalya. Printre adversarele pe care Rapid le va intalni in cadrul turneului din Turcia se numara echipele poloneze Gornik Zarbrze si Legia Varsovia, precum si echipa ucraineana Metalurg Zaporoje.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.