Cotidianul Vatan considera ca formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, trece in prezent prin cea mai buna perioada din ultimele cinci sezoane. "Cu Hagi, Galatasaray trece prin cea mai buna perioada din ultimele 5 sezoane. In plus, jucatori precum Mondragon, Cihan si Ayhan, care pe vremea lui Fatih Terim nu au avut evolutii conform asteptarilor, traiesc acum o perioada de aur", scrie Vatan. "Reparatorul cu numarul 10, Hagi", a titrat jurnalul turc.

"Un alt jucator care nu a avut evolutii bune in perioada lui Fatih Terim este Cihan Haspolatli. Tanarul jucator, pe care Hagi l-a descoperit ca fundas dreapta, a jucat, in acest sezon, pe toata durata celor 20 de meciuri din campionat. Un jucator care a renascut datorita lui Hagi este Ayhan Akman, care de trei etape este titular".

Galatasaray a inregistrat, in primele etape ale sezonului trecut, cu Fatih Terim ca antrenor, noua victorii, sapte rezultate de egalitate si patru infrangeri, obtinand 34 de puncte si clasandu-se pe pozitia a cincea. In actualul sezon, cand antrenor principal este Gheorghe Hagi, Galatasaray a acumulat 48 de puncte, inregistrand 15 victorii, trei rezultate de egalitate, doua infrangeri si ocupa locul doi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.