Rezolvare. Capitanul echipei Rapid, Vasile Maftei, si-a prelungit contractul cu gruparea giulesteana pana in anul 2010, a anuntat ieri principalul actionar al clubului, George Copos
"Azi i-am facut lui Maftei tacklingul pe care i l-am promis si a semnat noul contract. Va fi pentru inca patru ani jucatorul nostru. Ma bucur foarte mult ca a acceptat sa continue cu noi. Este un jucator extraordinar de care avem nevoie in continuare", a declarat George Copos. Fundasul transferat in vara anului 2000 de la Tractorul Brasov avea pana acum unul dintre cele mai mici salarii din lotul echipei Rapid, aproximativ 50.000 de euro pe sezon. Conform unor surse din interiorul gruparii giulestene, noul contract ii va asigura lui Maftei un venit anual de putin peste 100.000 de euro.

In ceea ce priveste situatia mijlocasului armean Artavazd Karamian, al carui contract cu Rapid expira peste aproximativ doua luni, actionarul clubului giulestean a spus ca va face tot posibilul sa o rezolve. "Va fi putin mai greu sa-i fac un tackling lui Karamian decat lui Maftei, pentru ca armeanul fuge mai repede. Dar o sa-l urmaresc, pentru ca imi doresc mult ca el sa ramana la Rapid", a explicat Copos.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.