Patronul Stelei, Gigi Becali, pleaca in aceasta dimineata, la bordul unui avion privat, la Muntele Athos, unde se va ruga pentru o victorie a Stelei in meciul cu trupa italianului Fabio Capello. De altfel, este pentru a doua oara cand Becali viziteaza Muntele Sfant. In primavara acestui an, finantatorul gruparii din Ghencea a donat un milion de euro pentru refacerea chiliilor romanesti de pe Sfantul Munte, mai exact la schitul Acu si la chilia Sfantu Gheorghe - Capsala. Dincolo de obisnuitele rugaciuni, Gigi Becali doreste sa vada si in ce stadiu se afla lucrarile la aceste lacase.

Nici o saptamana nu ne mai desparte de partida pe care Steaua o va disputa la Bucuresti cu Real Madrid in cadrul etapei a treia a Ligii Campionilor. Din fericire pentru antrenorul Cosmin Olaroiu, "infirmeria" a inceput sa se mai goleasca, fundasul Sorin Ghionea fiind restabilit dupa criza de sciatica suferita inaintea meciului echipei nationale cu Belarus, in timp ce Paraschiv si Cristocea s-au refacut si ei dupa mai vechile accidentari.

In aceste conditii, pe langa Mirel Radoi si Victoras Iacob, doar fundasul Mihaita Nesu va lipsi de la confruntarea cu "galacticii". Pana la acest meci, Olaroiu are la dispozitie partida din etapa a 11-a a Ligii I, pe care Steaua o va disputa maine, pe teren propriu, in compania echipei CFR Cluj, pentru a pune la punct ultimele detalii tehnico-tactice inaintea duelului cu Beckham si compania.

Altfel, patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, pleaca in aceasta dimineata, la bordul unui avion privat, la Muntele Athos, unde se va ruga pentru o victorie a Stelei in meciul cu trupa italianului Fabio Capello. De altfel, este pentru a doua oara cand Becali viziteaza Muntele Sfant. In primavara acestui an finantatorul stelist a donat suma de un milion de euro pentru refacererea chiliilor romanesti de pe Muntele Athos, mai exact la schitul Acu si la chilia Sfantu Gheorghe - Capsala. Dincolo de obisnuitele rugaciuni, Gigi Becali doreste sa vada si in ce stadiu se afla lucrarile la aceste lacase.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.