Tratament. Internationalul stelist Dorin Goian are in continuare probleme la spate si va fi operat, in pauza competitionala, la o clinica din Italia.

Goian are probleme cu spatele inca de pe vremea cand activa la FCM Bacau. El evolueaza meci de meci cu infiltratii in coloana, desi durerile sunt aproape insuportabile. Goian sufera de o afectiune numita spina bifida, adica o problema a coloanei vertebrale in apropierea bazinului, cauzata de lovituri si cazaturi.

Doua luni de pauza

Surse autorizate sustin ca, imediat dupa finalul turului, stelistul va pleca la o clinica din Italia, unde va fi operat de o echipa de specialisti. Acestia ii vor indeparta lui Goian ciocurile pe care le are la coloana. Perioada de refacere este de peste doua luni. Antrenorul Olaroiu a confirmat si el problemele pe care le are fundasul sau si chiar i-a reprosat lui Piturca faptul ca l-a luat pe Goian la lot. "Joaca aproape fiecare meci cu infiltratii si s-a acumulat si la el oboseala. Era mai bine daca ramanea la echipa pentru a-si continua tratamentul medical", a declarat Oli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.