Cristi Chivu isi contreaza colegii de la Nationala vizavi de conflictul suporteri-jucatori. „Nu sunt de acord cu reactia lui Mutu. Colegii mei trebuie sa inteleaga ca nu e nici prima si nici ultima oara cand vor fi injurati pe un stadion“

Partida cu Belarus, una tensionata mai mult in tribune decat pe teren, a mai dezmortit putin atmosfera la Federatia Romana de Fotbal. Jucatorii si-au dat seama brusc ca nu sunt niste domnisoare, astfel ca asteapta acum sa fie injurati "constructiv" si in provincie. Totodata, Mircea Sandu a descoperit ca el nu se prea mai ocupa de nimic la Casa Fotbalului, Ionut Lupescu fiind cel care le ia "pe piept" pe toate.

Dupa un an de tatonare, Mircea Sandu s-a decis sa-i puna in carca lui Ionut Lupescu toate sarcinile grele. In primul rand, "Kaiserul" raspunde de toate echipele nationale ale Romaniei, cel putin pe timpul campaniilor de calificare. Evident, daca lucrurile merg bine si mai prindem un turneu final, presedintele Federatiei va iesi in fata, pentru ca pana la urma-urmei pe el l-a ales lumea la Adunarea Generala. Daca lucrurile ies prost si mai bifam un esec, noul director general trebuie sa raspunda, ca e tanar si poate duce mult. In acest moment, Nasul isi mai asuma doar chestiunile "politice" ale federatiei, fara a fi foarte explicit.

Licitatia pentru Stadionul National, amånata cu o luna

Presedintele Mircea Sandu a declarat ca licitatia pentru desemnarea constructorului care se va ocupa de refacerea Stadionului National din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" va avea loc in luna noiembrie a acestui an. "Am avut zilele trecute o discutie cu primarul Bucurestiului, Adriean Videanu, si am inteles ca in luna noiembrie va avea loc licitatia pentru desemnarea constructorului. Acest lucru este o garantie a faptului ca stadionul se va construi. Aceasta noua arena este o necesitate nu numai pentru echipa nationala, ci pentru Romania", a explicat Sandu.

Acesta s-a speriat de sumele pe care federatia le-a platit pentru inchirierea arenei din Ghencea. "Plata chiriei numai pentru teren a fost de 20.000 de euro, pentru tabela de marcaj alte 8.000, de asemenea s-a inchiriat si cortul unde a avut loc conferinta de presa si unde s-a organizat zona mixta. Clubul Steaua ne-a pus la dispozitie un stadion foarte bun, dar am platit pentru asta. Sa nu se inteleaga faptul ca ne-am dus acolo cu mana intinsa, sa fie clar, nu ni s-a facut nicio favoare", a spus oficialul FRF.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.