Actionarii au pus la punct detaliile pentru noul stadion

Aseara, actionarii dinamovisti s-au intilnit la sediul Computerland pentru a discuta despre stadionul din Stefan cel Mare. La sedinta au fost prezenti, alaturi de gazda Nicolae Badea, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Florian Busca, Dragos Savulescu si Cornel Dinu. De asemenea, au mai venit si fostul actionar Bagher Karimzadeh dar si chestorul Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo. S-a pus la punct astfel strategia care va fi abordata pentru ca echipa sa poata juca acasa in Champions League.

"Sint sanse sa jucam pe Dinamo. E o suma alocata pentru tabela de marcaj, iar lucrarile vor incepe cit mai curind. Stadionul nu va fi darimat, ci reconstruit dupa un proiect din 1999", a declarat Vasile Turcu. Membrul CA a afirmat ca investitia se va ridica undeva pe la 12-14 milioane de dolari, bani ce vor fi suportati in mare parte de Ministerul Administratiei si Internelor, in timp ce oficialii ciinilor vor suporta doar o parte mica din suma. In prima faza a lucrarilor se vor aloca 5 milioane $ pentru acoperirea tribunei I, mutarea vestiarelor sub Peluza Catalin Hildan, construirea unui tunel subteran si masa presei. Urmeaza schimbarea gazonului si a drenajului.

Se doreste o evaluare pentru Liga Campionilor, iar partea a doua a proiectului consta in ridicarea tribunei a II-a. Mai mult, se vrea construirea unui alt stadion de 30 000 de locuri, linga velodrom. De asemenea, s-a stabilit ca meciurile din grupele UEFA sa se dispute tot in Groapa, desi se luase in calcul si Lia Manoliu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.