Fundasul italian Marco Materazzi si-a descoperit o noua vocatie: vrea sa se faca scriitor! Concret, fotbalistul intentioneaza sa publice o carte intitulata "Ce i-am spus cu adevarat lui Zidane", in care se gasesc 249 de fraze ce ar fi putut fi adresate francezului de catre italian in finala Cupei Mondiale din Germania. "Dupa cum vei intelege, draga cititorule, m-am amuzat sa dezvolt partea absurda a acestui caz", a explicat Materazzi in prefata cartii, care cuprinde 100 de pagini si contine 249 de fraze mai mult sau mai putin absurde, care l-ar fi putut determina pe Zidane sa-l loveasca cu capul in piept pe jucatorul italian in finala disputata pe 9 iulie la Berlin.

Dupa cum noteaza cotidianul "Gazzetta dello Sport", toate drepturile de autor cuvenite lui Materazzi pentru aceasta carte vor fi varsate fundatiei Unicef. Lucrarea va aparea cat de curand si pretul unui volum va fi de 10 euro.

Posibile fraze adresate de Materazzi lui "Zizou"

• "Hei! Dar unde este sternul?
• "Zinedine, ce faci? Inca nu ati pierdut si deja te tragi de par?";
• "Acum iti spun cum se termina serialul Lost";
• "Simona Ventura (n.r. animatoare a televiziunii italiene) m-a intrebat daca vrei sa participi la urmatoarea editie a <>";
• "De cand a murit Foucault, filosofia franceza este la pamant".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.