Gica Popescu a acuzat faptul ca fotbalul nu a cistigat nimic dupa intinerirea conducerii FRF, lucru care l-a deranjat la culme pe Ionut Lupescu. Kaiserul nu l-a menajat deloc pe fostul sau coleg, despre care afirma ca si-a cumparat voturile in cursa pentru sefia federatiei. Oficialul spune ca Baciul face tot felul de actiuni umanitare doar pentru a putea vinde tinerele talente

Sport Total: Ati reusit sa aduceti o suma record pentru aceasta editie a Cupei Romaniei. Numai cistigatoarea va primi 100.000 de euro!

Ionut Lupescu: Am adus un sponsor care va oferi premii consistente echipelor de club. Premiile care se vor da in cadrul competitiei reprezinta o mare realizare. Echipele vor primi bani, in mai multe faze ale intrecerii. Este un lucru extraordinar pe care federatia l-a adus in fotbalul romanesc.

Gica Popescu a declarat ca nu a vazut nici un program concret de cind tu ai venit in conducerea federatiei. Cum comentezi?

Este interesant ce spune. Nu avea el de unde sa stie cu ce program am venit eu la FRF pentru ca era foarte ocupat in perioada in care a fost campania electorala. Atunci, el umbla prin tara cu sacosele cu bani.

La ce te referi?

Stiti foarte bine ca voia sa obtina cit mai multi adepti de partea lui si asta era cea mai simpla modalitate. De altfel, si acum face acelasi lucru: merge in tara, spune ca ajuta fotbalul, dar scopul lui este doar sa vinda jucatori si sa cistige bani. Spune ca nu observa o schimbare in modul de lucru al FRF. Daca asta spune Gica Popescu, este problema lui. Cred ca toata lumea a vazut la federatie numai lucruri pozitive, produse de cind am venit la conducerea fotbalului romanesc. Atit eu, cit si colegii mei am pornit la un drum anevoios si lung, dar deja, spun eu, am progresat destul de mult. Noi ne vedem de treaba si lasam lumea sa aprecieze daca ceea ce am realizat este valoros.

Gica Popescu spune ca nu exclude posibilitatea de a candida in viitor la sefia federatiei. Ce sanse crezi ca are?

Foarte bine. Oricine este liber sa isi depuna candidatura, in cazul in care dovedeste faptul ca poate face fata unei asemenea provocari.

Premii record la Cupa

Federatia Romana de Fotbal a semnat ieri un contract de sponsorizare cu producatorul de bere Timisoreana pentru Cupa RomTerenuri la tara

Autoritatile statului au dat semne ca se gindesc din ce in ce mai mult la imbunatatirea conditiilor de pregatire pentru fotbalistii din toata tara. "Se vor construi o mie de terenuri in comune, pentru ca stim ca situatia in tara este destul de trista. Daca nu exista infrastructura, nu se pot ridica jucatori de valoare pentru echipa nationala", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. "Macar doua sute daca reusim sa construim e lucru mare", a spus seful LPF, Dumitru Dragomir. Cei doi au fost completati de presedintele FRF, Mircea Sandu: "M-as bucura sa se realizeze acest proiect, pentru ca de acolo putem incepe reconstructia fotbalului".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.