Partida de simbata, din Ghencea, a fost una cu scintei, mai ales in tribuna. Belarusul a avut la meci un grup de aproximativ o suta de suporteri, care au aprins spiritele imediat dupa al doilea gol, cel inscris de Marica. Aflati in stare de ebrietate si fiind condusi pe tabela de marcaj, fanii bielorusi i-au inta ritat pe suporterii romani de la peluza a II-a, care nu au intirziat sa riposteze.

Au urmat, apoi, petarde aprinse si scaune rupte, aruncate dintr-o tabara in alta. Jandarmii au intervenit (foto), dar nu au reusit sa potoleasca spiritele, decit dupa ce i-au evacuat din tribuna pe recalcitrantii fani bielorusi. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus ca institu- tia pe care o conduce ar putea fi sanctionata de UEFA, pentru incidente, in functie de raportul intocmit de observator.

Citeste si:

Directorul general, Ionut Lupescu, spune ca cea mai probabila varianta de sanctiune este amenda. "Din fericire, o suspendare este exclusa. Este posibil sa fim amendati, dar inca nu se stie sigur", a declarat oficialul FRF, care la meci a coborit in graba de la tribuna oficiala pentru a calma atmosfera creata de suporterii infierbintati.