Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, a spus, ieri, la Realitatea TV, ca a inregistrat marca "Becali" la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci si are de gind sa scoata pe piata produse ce-i poarta numele. Presedintele PNG a spus ca ar putea sa-si lege numele de produse ca "Banca Becali" sau "Televiziunea Becali". Gigi Becali a adaugat ca s-a gindit sa puna la Avicola Iasi eticheta "pui Becali", insa a renuntat de teama ca lumea va zice ca "il maninca pe Becali la masa". Patronul echipei de fotbal Steaua a exclus, totusi, asocierea numelui sau cu produse alimentare, pentru ca nu ii place sa fie "mincat", precizind ca ar prefera "jucariile-urs Becali sau razboinicii Becali".

Se pare ca latifundiarul din Pipera a intimpinat citeva probleme cu inregistrarea marcii la OSIM, asa cum reiese din declaratiile sale de acum citeva luni, verii sai, Victor si Giovanni Becali, incercind sa-i puna bete in roate. "Giovanni si Victor au incercat sa ma impiedice sa am exclusivitatea asupra brandului Becali, dar acest lucru nu mai este posibil. L-am inregistrat si este al meu. Ei pot sa-si infiinteze cite firme vor cu acest nume, dar nu au dreptul sa vinda produse marca Becali, pentru ca decizia este la mine. Pot sa-mi ceara aprobare si atunci o sa ma gindesc. Ei trebuie sa inteleaga ca treaba este ca si cum ar aparea o gramada de firme Mercedes, dar nici una nu are voie sa vinda produse cu acest nume fara acordul proprietarului de drept", declara Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.