Tehnicianul roman a parasit cu un gust amar Polonia, dupa opt luni pe banca Wislei Cracovia. A preluat Unirea Urziceni intr-o Liga I macinata de scandaluri de arbitraje si solicita masuri severe pentru "fluierasii" vinovati. Inaintea partidei cu Belarus, "Bursucul" atrage atentia: tricolorii trebuie sa fie atenti la vedeta ex-sovieticilor, Alexander Hleb.

- Dan, este Belarusul de speriat?

- Nu cred ca putem spune de speriat, insa eu cred ca ar trebui sa ne facem griji in privinta Belarusului. Au cativa jucatori foarte buni, Gaev, care joaca in Romania, si mai ales Alexander Hleb, de la Arsenal, un jucator foarte periculos. Este o echipa artagoasa, care poate pune probleme.

- Crezi in calificarea Romaniei la Euro 2008?

- Da. Sigur ca da. Jucatorii trebuie sa aiba un singur scop acum - calificarea. Deja a trecut prea mult timp de la ultima calificare si nu mai au nicio scuza. Eu zic ca in aceste preliminarii putem bate si Olanda, pentru ca nu mai e echipa care a fost, au si ei unele probleme interne si au schimbat unii jucatori.

In Polonia, arbitrii fac puscarie

- Ai fost indepartat brusc de la Wisla. De ce?

- Mi s-a facut o mare nedreptate. Este cineva acolo in conducere, un personaj din anturajul patronului, care nu m-a vrut. Toata lumea ma regreta. Contabila clubului si-a dat demisia imediat, in semn de solidaritate cu mine. Primesc mereu telefoane din Polonia si stiu ce se intampla. si jucatorilor le pare rau, ziarele inca mai scriu despre asta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.