Ancheta demarata din oficiu de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce Octavian Belu a recunoscut in instanta ca a luat bani de la Oana Petrovschi la concursurile private, este in plina desfasurare. Dupa audierile antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang si a fostei gimnaste Oana Petrovschi, ieri procurorii au cerut Federatiei Romane de Gimnastica mai multe acte, pentru a cerceta daca faptele recunoscute in fata judecatorilor de Belu intrunesc elementele vreunei infractiuni. Printre documentele solicitate s-au aflat contractul antrenorului si fisa postului.

In zilele care urmeaza vor fi audiati si conducatorii FRG, dar deocamdata Adrian Stoica, secretarul general al federatiei, este plecat in Elvetia, pentru o intalnire cu Jacques Rogge, presedintele Comitetului International Olimpic.
Cateva dintre gimnastele din lot care figureaza pe lista persoanelor ce vor fi chemate la Parchet vor sosi in Bucuresti probabil la sfarsitul acestei saptamani.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.