Anul trecut, Steaua a eliminat TSKA Sofia nu inainte ca Gigi Becali sa se roage pentru victoria echipei sale in capitala Bulgariei. Superstitios, Gigi a repetat ritualul si in Spania, in speranta ca "militarii" vor face spectacol pe "Mestalla". Gigi Becali a dat peste cap programul linistit al invitatilor sai, ieri dimineata, cand a programat o vizita obligatorie la cel mai renumit salas de cult din Valencia si unul din cele mai cunoscute monumente arhitectonice din lume.

Dupa un mic-dejun luat in pripa, Gigi a intrat, la ora 12.00, pe poarta catedralei "Capilla Del Cristo de la Buena Muerte", un adevarat monument, a carei constructie a inceput in secolul al XIII-lea si a durat nu mai putin de 400 de ani. Vechimea si frumusetea edificiului bisericesc l-au lasat pe Becali cu gura cascata: "Aceste lucruri demonstreaza dragostea spaniolilor fata de tara si neamul lor. Mor de ciuda ca romanii nu au o asemenea constructie grandioasa", au fost primele cuvinte ale patronului stelist. Gigi si-a revenit insa repede din socul admirativ, si-a adunat gandurile, a ingenuncheat in fata statuii lui Iisus Hristos si a inceput sa se roage.

"Prins pana peste cap cu meciul impotriva Valenciei, am si uitat sa ma mai rog pentru familie sau pentru sanatate. M-am rugat doar pentru un rezultat bun al Stelei pe "Mestalla". Diseara (n.r. ieri seara) vom vedea daca spaniolii stiu sa se roage mai bine decat mine", a avertizat Becali. "Daca batem, inseamna ca sunt mai curat sufleteste decat spaniolii astia", a incheiat emotionat patronul Stelei. intampinat de ziaristii romani dupa momentele de reculegere, Gigi Becali a decretat sec: "Daca voi ajunge vreodata primarul Bucurestiului, in cativa ani va straluci mai frumos decat Valencia".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.