Antrenorul care a obtinut cea mai mare performanta din istoria fotbalului romSport Total: Care credeti ca este cauza perioadei nefaste prin care trece Steaua?

Emerich Jenei: Se pare ca parcursul greu al Stelei din ultima vreme, cu doua meciuri in Liga si cele doua derby-uri din campionat, si-a pus amprenta pe rezultate. Iar totul a culminat cu partida de la Iasi, in care Oli nu a putut alinia cea mai buna echipa.

Jucatorii Stelei au vazut patru cartonase rosii in ultimele cinci etape. De unde vine aceasta stare de nervozitate?

Steaua a fost dezavantajata de arbitri in ultimele etape, ceea ce a indus un sentiment de frustrare. Pe undeva ii inteleg, dar sint putin suparat pe ei, pentru ca jucatorii trebuie sa-si vada doar de joc.

Ce ar trebui sa faca Olaroiu pentru a scoate echipa din acest moment dificil?

El trebuie sa fie foarte hotarit. Dar e nevoie si de un echilibru fantastic, iar jucatorii trebuie sa arate ca sint caractere puternice.

Se simte lipsa unui psiholog la echipa?

Poate veti spune ca sint de moda veche, dar sa stiti ca cel mai bun psiholog este antrenorul, care sta zi de zi cu jucatorii si ii cunoaste cel mai bine.

Mai are Steaua sanse la titlu?

Campionatul nu s-a terminat inca. Steaua mai are sanse sa cistige titlul.

Poate Steaua sa faca un meci mare cu Real Madrid?
Sigur ca poate. Dar, pentru a reusi, jucatorii trebuie sa intre pe teren altfel decit cu Lyon, cind au fost aplecati, indoiti. Trebuie sa dea dovada de mindrie, tinuta si orgoliu. Caracterul jucatorilor va fi decisiv.

Ionut Popa e fan Gigi Becali

Dupa ce, la conferinta de presa de dupa partida Poli Iasi - Steaua, antrenorul gazdelor, Ionut Popa, declarase ca e "un admirator al patronului Gigi Becali", o alta afirmatie a acestuia vine sa-i sprijine declaratia: "Nu o sa intru in partidul lui Gigi Becali, dar o sa-l votez la presedintie, chiar daca imi place si de Basescu".

EMERICH JENEI: "Pentru a reusi in Liga Campionilor, stelistii trebuie sa uite de mentalitatea mioritica si sa dea dovada de mindrie si orgoliu Oli le-a predat foarte bine lectia, dar se pare ca jucatorii nu au reusit sa joace cum le-a cerut"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.