Dupa violentele in care au fost implicati suporterii stelisti in timpul si dupa derby-ul Dinamo - Steaua, stadionul din Soseaua Stefan cel Mare a reprezentat din nou cadrul unor manifestari reprobabile ale fanilor. Duminica seara, la meciul Dinamo - Rapid, cateva zeci de rapidisti au rupt gardul si au patruns pe pista de atletism, acolo unde s-au infruntat cu suporterii dinamovisti, care ajunsesera si ei aproape de gazon, profitand de lipsa de reactie jandarmilor.

Tensiunea meciului dintre Dinamo si Rapid s-a resimtit la cote si mai ridicate in tribune, acolo unde duelul galeriilor a depasit cadrul unei confruntari sportive. Prima ciocnire s-a inregistrat inaintea meciului, in jurul stadionului, jandarmii evitand in ultimul moment o bataie intre dinamovisti si rapidisti. Nu s-a inregistrat, insa, nici o arestare sau internare din randul fanilor, semn ca jandarmii primisera ordin sa nu mai actioneze cu acelasi exces de zel dovedit impotriva stelistilor, in urma cu o saptamana si jumatate.

Cele doua grupuri de suporteri au intrat in stadion cu nervii intinsi la maximum, galeria rapidista si "Peluza Sud" a dinamovistilor schimbandu-si "amabilitati", peste jandarmi, pe toata durata intalnirii. Provocarile au atins o asemenea intensitate, incat taberele s-au simtit datoare sa treaca la fapte si au inceput sa inceput sa traga de gardul ce separa tribuna de pista de atletism a stadionului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.