Dorinta. Mijlocasul englez de la Real Madrid, David Beckham, se gandeste sa semneze un contract in valoare de 100 de milioane de dolari cu New York Red Bulls si sa cumpere un avion care costa 3,7 milioane de dolari, scrie saptamanalul "The People".

Potrivit publicatiei britanice, Beckham, care in prezent castiga anual 22,5 milioane de dolari, este sustinut in ceea ce priveste ideea de a ajunge in SUA de sotia sa, Victoria. Aceasta si-ar dori sa lanseze propria sa emisiune de moda in Statele Unite. "Ei si-au propus sa devina idoli in America. Ambii sunt hotarati sa isi transforme visele in realitate", a declarat un prieten al cuplului.

Prieten cu un miliardar microbist

David si Victoria Beckham intentioneaza sa caute o locuinta de lux in zona Hamptons din afara orasului New York si sa gaseasca cele mai bune scoli pentru cei trei fii ai lor, sa accepte o oferta de la prietenul lor, actorul Tom Cruise, de a-i ajuta sa faca un film important si de a le facilita contactele cu televiziunile din New York si Los Angeles, si sa cumpere un avion Cessna Citation la fel ca cel al jucatorului de golf Tiger Woods, cu opt locuri, scaune din piele si DVD player, si bar. "O schimbare de acest tip in viitor nu poate fi exclusa. Intotdeauna a existat interes pentru David in SUA", a declarat un purtator de cuvant al fotbalistului.

Beckham este prieten bun cu miliardarul american Philip Anschutz, care este hotarat sa faca astfel incat fotbalul sa devina un sport important in SUA. Anschultz si-a vandut actiunile de la Red Bulls anul trecut, dar are in continuare legaturi puternice cu echipa. Compania sa, AEG, finanteaza renovarea stadionului, care costa 30 de milioane de dolari. Tot AEG a finantat scolile de fotbal ale lui Beckham din SUA. "David se impaca incredibil de bine cu Anschultz. Exista intre ei un respect reciproc. David nu a facut un secret din dragostea sa pentru America si este tentat sa devina imaginea fotbalului acolo, dupa ce se va incheia perioada sa la Real Madrid", a afirmat o sursa din anturajul jucatorului.

Oferta si de la Los Angeles

"The People" mentioneaza ca lui David Beckham i s-a cerut sa joace cel putin un sezon la Red Bulls si precizeaza ca daca acest lucru nu se va concretiza, englezul ar putea ajunge la Los Angeles Galaxy, echipa al carei proprietar este Anschutz. Publicatia considera ca viitorul lui Beckham la Real Madrid este incert, dupa ce gruparea spaniola a refuzat o solicitare de marire a salariului fotbalistului englez, care este in prezent de 7,5 milioane de dolari. Daca nu isi va prelungi contractul cu Real Madrid, Beckham va putea negocia cu alte cluburi in luna ianuarie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.