Selectionerul Victor Piturca a decis ieri sa renunte la patru jucatori care activeaza la cluburi din strainatate, pe care ii convocase initial pentru partida cu Belarus.

Pentru meciul care va avea loc sambata 7 octombrie, pe stadionul Ghencea, de la ora 20:15, nu vor mai face parte din lot portarul Bogdan Lobont (Fiorentina), fundasii George Ogararu (Ajax) si Pompiliu Stoica (FC Moscova) si atacantul Daniel Niculae (Auxerre). De asemenea, va lipsi si mijlocasul Paul Codrea (Palermo) care este accidentat.

LOT

In aceste conditii, Piturca va putea conta, pentru cel de-al treilea meci din preliminariile Campionatului European, doar pe opt "stranieri". Acestia sunt: fundasii Cristi Chivu (Roma), Gabriel Tamas (Celta Vigo) si Razvan Rat (Sahtior), mijlocasii Florentin Petre (TSKA Sofia) si Laurentiu Rosu (Huelva) precum si atacantii Adrian Mutu (Fiorentina), Razvan Cocis (Serif Tiraspol) si Ciprian Marica (Sahtior).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.