Fostele campioane olimpice Monica Rosu, Oana Ban sau Alexandra Eremia, cu prea multe kilograme in plus, au reusit sa se dea in spectacol la Sala Palatului
Anuntat cu surle si trimbite, show-ul de gimnastica pus in scena de Marius Urzica, alaturi de citeva campioane olimpice sau mondiale - Monica Rosu, Alexandra Eremia, Sabina Cojocar, Silvia Stroescu, Andreea Isarescu, Oana Ban sau Corina Ungureanu - s-a dovedit un fiasco. Daca initial organizatorii au afirmat ca fostii gimnasti vor demonstra in fata unui public ales - la spectacolul ce a avut loc miercuri seara, la Sala Palatului, fiind anuntati printre spectatori toti sefii de stat prezenti la Sommet-ul Francofoniei -, s-a ajuns pina intr-acolo incit sa fie aduse de pe strada femei in virsta pentru a umple locurile lasate libere. In ceea ce-i priveste pe presedinti, nici urma de ei in sala. Andreea Raducan, Marian Dragulescu, impreuna cu sotia si fiica, si Laura Badea au fost printre VIP-urile care au asistat la show.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.