Are probleme cu inima din cauza fumatului excesiv

Reusitele lui Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu de aseara au fost insotite de gesturi sugestive in directia Spitalului de Urgenta, ce se invecineaza cu arena din Stefan cel Mare.

Atacantii dinamovisti i-au transmis astfel lui Giovani Becali ca sint alaturi de el in momentele grele prin care trece, acesta fiind internat de doua zile. Din cite se pare, fostul impresar si presedinte de la Dinamo sufera de probleme cu inima, medicii recomandindu-i sa se lase cit mai repede de fumat. In tot acest timp, Becali a fost vizitat de Gica Popescu si de selectionerul Victor Piturca, dar si de Cristi Borcea.

Dinamovist convins, acesta a urmarit partida de aseara din balconul salonului in care era internat, de la etajul cinci, bucurindu-se la fiecare reusita a elevilor lui Rednic. De altfel, Becali a inchiriat special acel salon, pentru a putea urmari atit meciul cu Xanthi, cit si derby-ul cu Rapid, el urmind a fi externat abia marti.

FAMILIE. Gigi s-a interesat de el

In ciuda faptului ca intre verii Gigi si Giovani Becali a intervenit de multa vreme o ruptura, faptul ca acesta din urma a ajuns la spital a facut ca patronul Stelei sa uite de conflictul dintre ei. Din cite se pare, latifundiarul a evitat sa-l viziteze pe Giovani, insa, inca din prima zi a internarii acestuia, a sunat la toate rudele pentru a se interesa


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.