Scandalos. Comitetul Executiv al FRF si-a batut joc iarasi de competitia interna

N-a mai fost nicio revolutie in Comisia Centrala a Arbitrilor! Mircea Sandu si onor comitetul federal au redus numarul membrilor CCA de la 14 la 7, dar i-a pastrat in functie pe cei mai contestati dintre ei, in frunte cu presedintele Gheorghe Constantin, continuind cu Constantin Gheorghe si Vasile Avram.

Au zburat din functii oameni care n-au facut nici un rau pentru ca nu aveau putere de decizie. Influenta lui Mircea Sandu a fost si de aceasta data hotaratoare, chiar daca multe cluburi din Liga I au cerut exclusiv demiterea presedintelui. Mergand in continuare pe mana unor oameni compromisi, Mircea Sandu isi asuma indirect toate porcariile facute de arbitri in primele noua etape de campionat. Sa-i fie de bine!

Mucles si fara bannere

Comitetul Executiv a mai aprobat ieri doua noi reglementari. Prima dintre ele se refera la oficialii care vor profera injurii sau calomnii la adresa adversarilor.

Echipele celor care vor fi gasiti vinovati vor plati cu o depunctare de minimum trei puncte. A doua, face referire la suporteri si interzice acestora accesul pe stadioane cu bannere cu mesaje. In acest fel, Nasul de la FRF crede ca va reintroduce disciplina in competitia interna. Unui campionat ticalosit de arbitraje si de banii negri i-a fost pusa tichia de margaritar. Culmea tupeului, chiar de catre cei chiar ii rapesc stralucirea pentru interese meschine.

Nasu' de la FRF da socoteala la "Nasul"

Astazi, cu incepere de la ora 20.00, Radu Moraru va modera, impreuna cu Dan Dumitrescu, o editie speciala a emisiunii "Nasul". Invitati vor fi cei mai grei oameni din fotbalul romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. Daca cel de-al doilea nu va avea prea multe de explicat pentru ca ultimele decizii contradictorii cad exclusiv in carca federalilor, Nasul de la "Casa Fotbalului" va trebui sa dribleze ca in tinerete o stare exploziva. Pe care, spun unii, a generat-o personal, dand credit absolut unor persoane care influenteaza negativ corecta desfasurare a competitiei interne.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.