Dubii. Septuplul campion mondial al Formulei 1 neaga vehement ca ar fi fost constrans de Luca di Montezemolo, boss al Ferrari, sa se retraga din activitate
De cand marchizul Luca di Montezemolo a preluat fraiele concernului Fiat, concern care inglobeaza si marca Ferrari, lui Michael Schumacher (foto) nu i-a mers prea bine. Schumi si Luca nu s-au inteles niciodata prea bine. In ultima perioada, conflictul dintre cei doi s-a acutizat, devenind unul de notorietate. Totul a pornit de la dorinta lui Schumi de a-l avea si in sezonul urmator coechipier pe brazilianul Felipe Massa.

Di Montezemolo e de acord cu Massa, insa nu l-a mai vrut pe Schumacher cel Mare. Ca manager, di Montezemolo a gandit in perspectiva si l-a adus pe finlandezul Kimi Raikkonen de la McLaren Mercedes. Mutare cu dublu impact: lovitura data concurentei si prezenta in propriul paddock a unui pilot sigur, talentat si de perspectiva. Dupa ce, ani de zile, Schumi a dus marca Ferrari pe culmile gloriei sportive, asigurand-i o imagine fara cusur si vanzare en gros, septuplul campion mondial a fost dat la o parte. Ca el vine si spune acum ca n-a primit nici un ultimatum si ca singur a decis sa se retraga nu e decat o negatie facuta din dorinta de a-si salva propria imagine. Caci Shumi e un brand care se va vinde bine multi ani de acum incolo. Cine il mai crede insa pe Schumi?


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.