Craiova trage cu dintii de fiecare punct pentru a scapa de blestemul retrogradarii

Universitatea si-a prezentat ieri noul antrenor intr-o conferinta de presa spumoasa la care au mai luat parte finantatorul Adrian Mititelu alaturi de presedintele clubului, Gheorghita Geolga u. Intimpinat cu multa caldura de suporteri, Stefan Stoica a precizat inca din start ce vrea sa impuna la Stiinta:

"Munca si disciplina sint doua lucruri esentiale atit in fotbal, cit si in viata. Va trebui sa facem o echipa mai artagoasa, mai olteneasca. Vreau sa ne batem pentru fiecare metru de gazon si nici nu concep ca am putea retrograda". Fosta extrema, care cucerea titlul in Banie acum 15 ani, are ca obiectiv aducerea echipei pe linia de plutire .

"Nu am nevoie de nici un jucator nou acum". Noul tehnician a incercat chiar o scurta caracterizare a propriei persoane: "Sint departe de Mourinho, dar, la fel ca el, vreau sa exploatez sansa care mi s-a dat si sint in stare sa ma dedic in totalitate".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.