Antrenorul campioanei Frantei, Olympique Lyon, Gerrard Houllier, a vorbit ieri despre filozofia echipei care domina autoritar fotbalul din Hexagon, dar a tinut sa scoata in evidenta si latura umana a grupului pe care il pregateste

La conferinta de presa sustinuta ieri la Hotelul Sofitel, Houllier a fost insotit de mijlocasul stanga, vicecampionul mondial Florent Malouda. Inainte de a se pune la dispozitia mass-media, francezii au facut un tur al Bucurestiului, iar aseara, de la ora 18:15, Olympique a efectuat antrenamentul oficial.

UMANI

"Chiar daca avem un parcurs foarte bun, trebuie sa se stie ca nu suntem o masina de fotbal. Nu suntem perfecti, mai avem si noi multe lucruri de ameliorat", a declarat tehnicianul celor din Lyon. Apoi, la fel ca si presedintele Jean Michel Aulas, Houllier a tinut sa laude Steaua: "I-am urmarit cu atentie inca de la tragerea la sorti. Steaua este o foarte buna echipa si m-a impresionat victoria lor de la Kiev. Nu a fost o intamplare, ci a fost una construita. Steaua nu are minusuri, are un bun joc colectiv, stie sa faca presing, iar jucatorii nostri sunt constienti ca un meci nu se castiga numai cu blazonul si cu medaliile la gat".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.