Tot in aceasta seara, in celalalt meci al Grupe E, se infrunta Real Madrid si Dinamo Kiev, adica tocmai echipele care in etapa de debut a Ligii au pierdut fara drept de apel la Lyon (0-2) si cu Steaua (1-4). Cum atat "galacticii" cat si ucrainenii vor cauta sa-si mai spele "pacatele" de dupa esecurile anterioare, sa mai spunem ca in cele 8 confruntari directe, spaniolii au castigat 3 jocuri, ucrainienii unul, iar 4 s-au incheiat la egalitate.

In plus, Real a pierdut o singura data "acasa" in 18 confruntari de Liga Campionilor (anul trecut, cu Arsenal, in optimile de finala), in timp ce Dinamo Kiev a castigat singurul sau meci din ultimele 16 disputate in deplasare acum doi ani, cu AS Roma, cand kievenii s-au impus la "masa verde". Oricum, calculele hartiei ne arata ca madrilenii lui Fabio Capello pornesc cu prima sansa in aceasta seara, mai ales ca formatia lui Anatol Demianenko evolueaza in infernul de pe "Santiago Bernabeu". Ca sa nu mai spunem ca ucrainenii n-au castigat niciun meci in ultimele 6 confruntari cu gruparile spaniole.

S-a "rupt" Cicinho

Considerat o piesa de baza in angrenajul Realului, fundasul brazilianul Cicinho a suferit sambata (la incalzirea dinaintea meciului cu Betis Sevilla) o ruptura a ligamentului incrucisat anterior de la genunchiul drept, devenind astfel indisponibil pentru intalnirea din aceasta seara, cu Dinamo Kiev. De altfel, fundasul a fost supus unui RMN, care a confirmat diagnosticul initial pus de medicul clubului, Juan Carlos Hernandez: ruptura a ligamentului incrucisat anterior de la genunchiul drept, o accidentare care de regula antreneaza o perioada de indisponibilitate de circa sase luni, ceea ce inseamna ca Cicinho va lipsi si in partida cu Steaua, programata pe 17 octombrie, in Ghencea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.