Intorsi dupa aproape un an acasa, adica in Ghencea, stelistii promit ca vor face astazi, cu Lyon, un meci de poveste, asa cum a fost si cel de la Kiev. Gazonul se prezinta in cele mai bune conditii, vestiarele si tribunele la fel, iar Gigi a chemat in ajutor si Divinitatea. Totul e gata pentru spectacol

Dupa ce ani la rind gazonul Stelei a fost unul dintre cele mai proaste din tara, a venit si vremea in care acesta sa revina o adevarata masa de biliard. Daca te plimbi pe el, simti cum gleznele tale sint in perfecta siguranta, spre deosebire de trotuarele Capitalei.

Pe linga calitatea ireprosabila a suprafetei de joc, stadionul din Ghencea a mai suferit modificari si in zona vestiarelor, acestea fiind modernizate si aduse la standardele Ligii Campionilor. De asemenea, au fost montate si banci de rezerva moderne, incastrate pe juma tate in pamint.

Reclamele de pe marginea terenului anunta incles- tarea din seara aceasta, una desprinsa dintr-o competitie care ne-a fost interzisa atita timp. Insemnele Champions League sint peste tot unde se poate, de la tribuna oficiala, la tunelul pe unde vor intra cei 22 de actori ai unei seri, speram noi, excelente pentru fotbalul romanesc.

Ieri dupa-amiaza se muncea de zor la instalarea releelor tv, la curatarea incintei stadionului, precum si la ultima tunsoare pe care o suporta gazonul stadionului Steaua. Una care sa-i permita sa straluceasca. Si pentru ca totul sa fie perfect, Gigi Becali a chemat un sobor de preoti care sa sfinteasca terenul, vestiarele, cele doua porti, tribunele si bancile de rezerva. Inaltpreasfint itul Pimen Suceveanul a condus ostilitatile, atent urmarit de patronul stelist.

"Am decis sa fac asta pentru a avea noroc cu Lyon. M-am rugat si pentru a fi linis te intre suporteri. M-am rugat chiar si pentru francezi, insa sper ca Steaua sa bata", a precizat Becali, vizibil emotionat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.