Presedintele CA al FC Steaua sustine ca "mafia este bine organizata" pentru a-i impiedica pe "ros-albastri" sa-si apere titlul cucerit in sezonul 2005/2006

"E greu sa mai cistigam campionatul. Mafia este bine organizata. Cum este posibil sa-l introduci pe Corpodean primul pe lista FIFA? In schimb, Salomir a fost scos si mai sint arbitri din vechea generatie, Tudor de exemplu, pe care ii cunosc foarte bine si stiu ca nu sint corupti, nu ca Sorin Corpodean, care are multe antecedente", a spus Becali.

Oficialul stelist a mentionat ca prin menajarea mai multor jucatori la meciul cu Gloria Bistrita, cistigat, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in etapa a IX-a a Ligii I, s-a urmarit odihnirea echipei de baza a Stelei. "Arbitrul a incercat sa fie corect. Sistemul organizat mafiot a dat un semnal puternic. Nu m-am implicat pina acum la liga si la federatie, dar va asigur ca o sa o fac si intr-un an o sa se faca curatenie si in fotbalul romanesc", a adaugat Becali.

Gigi Becali a mentionat ca numai jucatorii pot decide daca vor boicota echipa nationala, dupa ce presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a afirmat ca fotbalul romanesc nu depinde numai de Steaua. "Asta nu voi face eu sau clubul Steaua, daca va fi, ci jucatorii. Nu-mi puneti mie asta in circa. Daca vor sa protesteze intr-un anumit fel, e treba lor", a punctat Becali.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.