Dificil. Campioana Romaniei va avea de trecut o dubla mansa contra celor de la FRC Budapesta, pentru a ajunge in grupele Ligii Campionilor
Dupa victoria zdrobitoare obtinuta acum o saptamana pe teren propriu, 31-20, handbalistele de la Rulmentul Brasov nu-si mai puneau problema echipei calificate. Cu toate acestea, sambata, la Funchal, unde Madeira Andebol disputa de obicei meciurile din cupele europene, formatia pregatita de celebra Mariana Tirca a castigat si cel de-al doilea meci din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Romancele au castigat cu 30-23 (14-13), gratie unei evolutii mult mai apropiate de cerintele unei astfel de competitii. Prima parte a jocului a fost una cu greseli de ambele parti, insa experienta unor jucatoare de la Rulmentul si-a spus cuvantul. La reluare, Alina Maerean-Sorodoc si compania si-au vazut linistite de joc si au punctat suficient pentru a invinge. Masinaria ardeleana nu este, e clar, inca pusa la puncte, dar functioneaza.

Trecute cu bine de primul rund preliminar, handbalistele din Brasov, detinatoare ale Challenge Cup, ale titlului si Cupei Romaniei, vor intalni intr-o dubla mansa pe Ferencvaros TC Budapesta. Aceste meciuri vor fi decisive, intrucat echipa care va izbuti sa treaca mai departe va ajunge in grupele Ligii Campionilor. Partidele se vor disputa pe 14/15 octombrie la Budapesta, si pe 21-22 la Brasov.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.