Clubul din Ghencea se afla intr-un conflict deschis cu presedintele FRF Mircea Sandu, dupa ce arbitrul derbiului cu Dinamo, Sorin Corpodean, a fost desemnat cel mai bun din tara. Stelistii au dat chiar de inteles ca ar putea boicota echipa nationala. Campioana sufera in continuare de mania persecutiei, dupa infrangerea din stefan cel Mare.

La finalul partidei cu Gloria Bistrita, pe care ros-albastrii au castigat-o cu 2-1, tehnicianul Cosmin Olaroiu s-a lansat in noi atacuri la adresa lui Mircea Sandu, declarand ca echipa sa a fost exclusa din campionat: "Steaua este unita si va ramane asa. Ne straduim sa participam in acest campionat din care am fost exclusi. Atata timp cat se spune ca nu este nevoie de noi si ca Steaua nu reprezinta nimic pentru fotbalul romanesc, inseamna ca este mai bine fara Steaua. Mircea Sandu stie cel mai bine si a spus-o foarte clar", a precizat Oli, care s-a declarat deranjat de numirea lui Sorin Corpodean in fruntea listei FIFA.

"Daca un arbitru greseste in defavoarea Stelei, este promovat, iar daca greseste pentru Steaua, va fi exclus. Corpodean a fost delegat la Poli Timisoara - Steaua si a stopat ambele echipe, la UTA - Rapid a decapitat-o pe Rapid, iar la Dinamo - Steaua pe Steaua. Cum poate un asemenea arbitru sa oficieze in Romania dupa ce a nenorocit nu stiu cate meciuri", a declarat Olaroiu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.