Comisia de Disciplina a FRF l-a sanctionat ieri cu 12 etape de suspendare si l-a amendat cu 9.000 RON pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu (foto), dupa ce acesta a patruns in vestiarul arbitrilor dupa remiza, 3-3, din partida cu Poli Iasi, amenintandu-i si lovindu-i pe doi dintre componentii brigazii. De asemenea, terenul Craiovei a fost suspendat pe doua etape, insa pedeapsa va intra in vigoare abia din etapa a 11-a. Meciul de azi, cu Otelul se va juca la Craiova.

EXAGERARE

"Suspendarea nu mi se pare corecta, dar in ceea ce priveste suspendarea terenului mi se pare o exagerare. Am dat dovada de incorectitudine. Nu am fost corect fata de fotbal si cu siguranta nu o sa mai auziti de mine facand asa ceva, nu o sa se mai repete. Dar nu asta este buba fotbalului romanesc, ci este in curtea federatiei, care trebuie sa schimbe multe lucruri. Vom face apel, daca nu, atunci vom juca la Turnu-Severin, Caracal sau Ramnicu Valcea", a spus Mititelu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.