Cel mai bun jucator roman de tenis s-a accidentat la umar. Pierderea sa ar fi echivalenta cu retrogradarea din Grupa Mondiala

Favoritii celor doua echipe, Andrei Pavel, respectiv Hyung Taik-Lee, s-au impus fara emotii in fata adversarilor mult mai slab cotati: Woong-Sun Jun, respectiv Victor Crivoi.

Numarul unu in echipa noastra, Andrei Pavel a cistigat destul de usor, 6-0, 6-4, 6-3, in fata sud-coreeanului Woong-Sun Jun, doar locul 379 ATP. Din nefericire, jucatorul roman ar putea rata, astazi, infruntarea la dublu, dupa ce s-a accidentat la umar.

Debut cu stingul

"Acum sint bine, voi face si niste ultrasunete si apoi voi sta din nou cu gheata. Am simtit durerea in setul trei, insa nu e chiar asa de grav. Important este ca am cistigat. Daca ma voi simti bine, cred ca voi putea juca si la dublu", a declarat Andrei Pavel. De partea cealalta, jucatorul asiatic a recunoscut ca numele lui Pavel "i-a turnat plumb in ghete". "Am intrat pe teren timorat de numele lui Andrei Pavel. Abia din setul doi am inceput sa joc la adevarata mea valoare, dar greselile repetate m-au costat", a declarat jucatorul asiatic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.