4-3-5. Nu, nu este vreo gaselnita tactica de ultima ora, ci numa rul de goluri primite de Craiova in ultimele trei meciuri. Situatia oltenilor este critica, cu o aparare vraiste, Stiinta totalizind 21 de goluri incasate in numai opt etape! Dupa meciul cu CFR, Adrian Mititelu a convocat o sedinta tirziu in noapte.

Astfel, in biroul patronului au descins presedintele Ion Geolgau, directorul tehnic Costica Stefanescu, principalul Ovidiu Stinga, secundul Nae Ungureanu si antrenorul cu portarii, Papp-Deac. Dupa citeva ore de discutii, Mititelu a decis:

"M-am calmat dupa ce mi-au spus acestia si le voi mai da o sansa". Astfel, jocul de miine cu galatenii are o miza cruciala pentru viitorul actualei formule a bancii tehnice, totul depinzind numai de rezultate. Soarta lor depinde acum de evolutia echipei si de situatia din clasament", a subliniat boss-ul Craiovei.

De partea cealalta, otelarii nu sint intimidati si isi anunta obiectivul prin vocea presedintelui Marius Stan: "Mergem sa jucam si vizam victoria. Putem exploata situatia critica prin care trece Craiova".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.