Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a lansat o rugaminte la adresa Gloriei Bistrita, spunind ca ar fi mai bine ca meciul urmator al Stelei cu Gloria sa fie aminat
"Stelistii sint mult prea nervosi. Apar si accidentarile. Poate ar fi mai bine ca meciul urmator sa fie aminat. Am sa-i rog pe conducatorii bistriteni sa inteleaga. Oricum ceea ce am auzit la Mihai Stoica si Gigi Becali este prea mult. Eu nu am luat nici macar un euro de la nimeni. Daca exista vreo dovada in acest sens, eu sint dispus sa o vad sau sa o aud. Nu stiu de existenta unor cazuri de coruptie, nu stiu daca se pot dovedi. Eu am fost la procuratura. Mai mult nu pot sa fac. Cred ca oficialii si jucatorii inteleg fotbalul putin incorect. Se injura, se scuipa in exces. Nu e normal. L-am vazut si pe Olaroiu azi sau pe Lovin. Daca nu putem sa ne controlam ar trebui sa luam masuri", a spus Sandu pentru TV SPORT.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.