Chiar daca George Copos a spus ca Jean Valvis nu poate vinde actiuni catre alte persoane, inainte de a face o oferta celorlalti actionari, patronul LaDorna a intocmit deja o lista de posibili cumparatori. Acestia au fost alesi de pe internet. Jean Valvis a ales 33 de suporteri de pe site-ul fanilor, forzarapid.ro, care, in opinia sa, dau dovada de seriozitate, urmand sa fie alcatuita o a doua lista de 30 de persoane, cu numele celor care au iesit in evidenta prin perceptia, seriozitatea si pertinenta comentariilor facute pe acelasi site.

Printre cumparatorii de actiuni se numara persoane cu nick-urile Golanu', GrasuBerceni, dynamite, RAPIDgirl, Warrior, foreverrapid sau Baratki. Jean Valvis, care se afla in conflict deschis cu ceilalti oficiali giulesteni, i-a invitat deja pe fani la sediul firmei sale pentru a finaliza tranzactiile. In ceea ce-l priveste pe George Copos, patronul Rapidului a luat o pauza in atacurile la adresa lui Valvis si in aceste momente se contreaza cu presedintele federatiei, Mircea Sandu, pe teme de arbitraj. Dupa ce i-a transmis o scrisoare deschisa bossului FRF, in care cerea demisia sefilor CCA, ca urmare a arbitrajului lui Salomir la meciul Steaua - Rapid, Copos a avut si o discutie telefonica cu acesta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.