Ciinii au vegheat ca acestea sa nu ajunga la stelisti

La ora prinzului, biletele pentru derby au fost puse in vinzare la casele stadionului din Stefan cel Mare. Inca de la inceput s-au format cozi, cererea imensa facind ca acestea sa ajunga pina in sosea. Linga case, liderii Peluzei Catalin Hildan au vegheat ca nici un suporter stelist sa nu se poata strecura. De altfel, rivalilor li s-au intins si capcane, cum ar fi un afis pe care scria "Sector Steaua", pus deasupra uneia dintre gherete.

Un fan al ros- albastrilor a fost la un pas sa insele vigilenta ultrasilor, insa, in momentul in care a intins banii casieritei, i s-a vazut bratara inscriptionata cu numele Stelei. Jandarmii de-abia l-au scapat, fiind nevoiti sa-l bage in duba pentru a-l scoate de-acolo.

Un altul a fost si mai aproape, insa i-a sunat telefonul cu ring-ton-ul Scooter- Maria. Fiecare cumparator nu a avut dreptul decit la maximum doua bilete, iar posesorii legitimatiei de suporter, la cinci bucati. Stelistii nu vor avea cum sa intre cu bilete de PCH sau de tribuna, ci numai cu tichete pentru sectorul corespunzator. In plus, vor fi numarati si nu vor fi mai mult de 1.224.

Au mobilizat rugbystii!

La casele de bilete si-a facut aparitia si Nicolae Badea, insotit de presedintele Consiliului pentru combaterea discriminarii, Csaba Astalosz. Cei doi au intervenit din cauza unui afis care spunea ca femeile nu au voie sa cumpere bilete. Cartonul a fost dat jos, iar Badea i-a asigurat inca o data pe fani ca stelistii nu vor putea sa intre mai multi la meci, chiar daca cineva din conducerea rivalilor ar apela la el.

Pina la inchiderea gheretelor de vinzare s-au mai gasit si alti citiva suporteri ai ros-albastrilor care au fost alungati, iar bisnitarii, care aparusera si ei, au fost indepartati cu brutalitate. Mai mult, Cristi Borcea va mobiliza si echipele de rugby si hockei ale clubului, care vor sta de straja ca stelistii sa nu intre la tribuna II.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.