Meciul din Stefan cel Mare ar putea fi de la anul un „sfert” in Champions League. Deocamdata, este doar cel mai important joc din Liga I

De neoprit in campionat si in Cupa UEFA, Dinamo are de infruntat astazi stralucirea Stelei. Triumfatoare in prima etapa din cea mai tare competitie fotbalistica a lumii, echipa lui Olaroiu a avut un recul firesc la reintoarcerea in Liga I, iar situatia poate deveni alarmanta in cazul in care Steaua pierde astazi. Conducerea campioanei gindeste foarte pragmatic si a dovedit-o cind a spus ca mai important este campionatul, nu Champions League.

Deja participarea in actuala editie si punctele de la Kiev au adus sase milioane de euro Stelei, iar cistigarea titlului si intrarea in Liga la anul ar mai insemna inca pe atit. Daca ne gindim ca Becali nu a investit la Steaua mai mult de 20 de milioane din 2000 incoace, recuperarea sumei in trei ani din alte surse decit transferurile de jucatori nu este un lucru de lepadat. Si Dinamo vrea acelasi lucru, iar meciul de astazi este prima comparatie intre cele mai indreptatite echipe sa se bata pentru campionat.

Colt alb-rosu

"Ciinii" au la ora actuala cel mai percutant atac din tara si mizeaza pe "muscaturile" lui Niculescu, Ganea sau Danciulescu. Steaua a parut vulnerabila in aparare, absentele lui Nesu si Lovin (suspendati) potentind problemele din defensiva. Campioana are insa un lot foarte bun, care furnizeaza destule solutii in perioadele de criza.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.