Intrat in mijlocul unui scandal urias, care poate culmina cu suspendarea FR de Atletism din toate competitiile internationale, presedintele Ilie Floroiu nu are puterea nici macarin ceasul al 12-lea sa-l dea afara pe Titi Mihail, preferand sa demisioneze

Scandalul declansat in lumea atletismului de catre ziarul "Gardianul", referitor la selectionarea la Balcaniada de la Zenica a unei sportive aflate in stare de suspendare pentru dopaj, Carmen Zamfir, este pe cale sa declanseze un adevarat seism. Mai mult, s-ar putea ajunge chiar la suspendarea FRA de catre IAAF! Totodata, presedintele FR de Atletism, Ilie Floroiu, ar putea sa demisioneze, lasand forul pe care-l conduce intr-un haos total.

Conflictul din atletismul autohton a capatat dimensiuni dramatice. Pentru prima data dupa foarte mult timp, buba s-a spart, multi sportivi si antrenori iesind la atac pentru a demasca mismasurile care s-au derulat in cadrul institutiei de pe strada Premio Nebiolo. Faptul ca o sportiva, Viorica Tigau, a avut curajul sa demaste o greseala fatala a antrenorului federal Titi Mihail, care a selectionat o sportiva, Carmen Zamfir, ce nu putea concura in nici un fel de competitie (datorita suspendarii pentru dopaj), a creat un adevarat seism in cadrul forului condus de Ilie Floroiu.

Lipsa rezultatelor in acest an a acutizat scandalul, presedintele fiind la un pas de a-si prezenta demisia, in cazul, foarte probabil, ca Federatia noastra va fi suspendata de catre cea internationala, IAAF. Culmea, constanteanul nu are curaj nici in ceasul al 12-lea sa faca un lucru normal, adica sa-l demita pe Titi Mihail si sa mearga mai departe alaturi de oameni corecti, desi nimeni nu i-a cerut demisia. Ba, din contra!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.