Memoriul facut de Sportulul Studentesc la Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) de la Lausanne, prin care gruparea din Regie contesta decizia de retragere a licentei, ceea ce a dus la retrogradarea echipei in Liga a II-a, a fost respinsa. Reprezentata de avocatul Justin Stefan, Federatia Romana de Fotbal a obtinut castig de cauza in litigiul aflat pe rolul Tribunalului Arbitral al Sportului, care, in data de 14 septembrie 2006, a decis admiterea exceptiei de necompetenta a TAS formulata de avocatul FRF si respingerea cererii AS FC Sportul Studentes, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de FRF.

Tribunalul Arbitral al Sportului nu poate solutiona, in ultima instanta, decat litigiile avand un element de extraneitate, se mai adauga in comunicatul FRF. Cu toate acestea, patronul Sportului, Vasile Siman este decis sa nu renunte la lupta. Finantatorul gruparii din Regie sustine ca va merge la FIFA si la UEFA pentru a solutiona acest caz.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.