Oficialii clubului FC Vaslui au anuntat ca jucatorii Marius Croitoru, Cristi Haisan si Petar Jovanovici nu vor mai fi primiti la echipa, dupa ce acestia au fugit de la formatia moldava imediat dupa incheierea partidei pierdute in fata lui Dinamo cu 1-2.

Presedintele CA al clubului vasluian, Octavian Apetrei, s-a declarat mahnit de plecarea celor trei, despre care a spus ca, desi erau platiti foarte bine, au dat dovada de lipsa de respect fata de antrenor, conducere si club. De asemenea, Apetrei a precizat ca jucatorii sunt pasibili de mai multe sanctiuni, iar pe langa amenda, acestia ar putea fi suspendati pana la expirarea contractului cu FC Vaslui.

Conducerea clubului ar putea infiinta o echipa-satelit la care sa evolueze cei trei jucatori, in cazul in care Croitoru, Haisan si Jovanovici se vor intoarce la Vaslui.

Pe de alta parte, conducerea gruparii FC Vaslui a inaintat un memoriu catre Comisia Centrala a Arbitrilor, prin care solicita sanctionarea lui Tiberiu Lajos, centralul partidei cu Dinamo.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.