Tracul unui debut in meciurile de Liga Campionilor a fost evident in jocul prestat de formatia feminina de handbal Rulmentul Brasov in prima parte a partidei cu Maderia Andebol din Portugalia. Echipa pregatita de celebra Mariana Tirca a jucat dezlanat, a ratat mult si a gresit copilareste. Din fericire, adversarul n-a fost unul care sa puna mari probleme, astfel ca ardelencele si-au putut regla din mers jocul si au invins cu 31-20 (12-9). Chiar Tirca a avut emotii. "Daca mai traiesc un astfel de meci, cred ca ma lasa inima. Am inceput ezitant si ne-am redresat destul de greu. Nu imi venea sa cred ce se intampla. In partea a doua am jucat mai bine si am reusit sa ne distantam", a spus antrenoarea Brasovului dupa meci.

Mecanism nerodat

Rulmentul are jucatoare de valoare, in primul rand tanara Cristina Neagu. Apoi Simona Popa-Spiridon si Elena Avadanii. Cu multe handbaliste noi, Rulmentul inca nu arata a echipa si mai are mult de muncit. Succesul in campionat si in cupele europene depinde de cat de repede pune Tirca la punct mecanismul echipei sale.

Citeste si:

"Dubla" cu Ferencsvaros

Problema calificarii in disputa cu Madeira fiind aproape rezolvata gratie acestei victorii la 11 goluri, pentru a putea sa patrunda in grupele Ligii Campionilor, Rulmentul Brasov va avea de infruntat o echipa mult mai pretentioasa. Este vorba de Ferencsvaros TC Budapesta, din Ungaria. Formatia noastra va disputa disputa o dubla mansa cu echipa ungara, pe 14/15 si 21/22 octombrie.