Optiune. Campioana Romaniei e ca si calificata in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, dupa victoria la 11 goluri obtinuta pe terenul propriu

Tracul unui debut in meciurile de Liga Campionilor a fost evident in jocul prestat de formatia feminina de handbal Rulmentul Brasov in prima parte a partidei cu Maderia Andebol din Portugalia. Echipa pregatita de celebra Mariana Tirca a jucat dezlanat, a ratat mult si a gresit copilareste. Din fericire, adversarul n-a fost unul care sa puna mari probleme, astfel ca ardelencele si-au putut regla din mers jocul si au invins cu 31-20 (12-9). Chiar Tirca a avut emotii. "Daca mai traiesc un astfel de meci, cred ca ma lasa inima. Am inceput ezitant si ne-am redresat destul de greu. Nu imi venea sa cred ce se intampla. In partea a doua am jucat mai bine si am reusit sa ne distantam", a spus antrenoarea Brasovului dupa meci.

Mecanism nerodat

Rulmentul are jucatoare de valoare, in primul rand tanara Cristina Neagu. Apoi Simona Popa-Spiridon si Elena Avadanii. Cu multe handbaliste noi, Rulmentul inca nu arata a echipa si mai are mult de muncit. Succesul in campionat si in cupele europene depinde de cat de repede pune Tirca la punct mecanismul echipei sale.

"Dubla" cu Ferencsvaros

Problema calificarii in disputa cu Madeira fiind aproape rezolvata gratie acestei victorii la 11 goluri, pentru a putea sa patrunda in grupele Ligii Campionilor, Rulmentul Brasov va avea de infruntat o echipa mult mai pretentioasa. Este vorba de Ferencsvaros TC Budapesta, din Ungaria. Formatia noastra va disputa disputa o dubla mansa cu echipa ungara, pe 14/15 si 21/22 octombrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.