Invitat de Horia Ivanovici la Fanatik Show, Mihai Stoica a preferat sa paraseasca emisiunea in momentul in care moderatorul a incercat sa ii dea cuvintul, prin telefon, lui Marian Iancu.

Mihai Stoica s-a limitat sa spuna ca Marian Iancu "a suferit vreo trauma in puscarie, pentru ca tot timpul face declaratii cu tenta sexuala. Asta desi mi-e greu sa cred ca cineva s-ar fi putut indragosti de un asemenea specimen nereusit al naturii". Ulterior, cind moderatorul l-a anuntat la telefon pe Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, Mihai Stoica a parasit emisiunea.

In replica, Marian Iancu a explicat ca "folosesc limbajul pe care il cred eu de cuviinta pentru a il caracteriza cum pot eu mai bine pe domnul Stoica".

Marian Iancu si Mihai Stoica s-au contrat verbal la Recursul Etapei, duminica seara, si si-au continuat cearta prin intermediul unor comunicate de presa extrem de dure.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.