Duminica seara, in cadrul emisiunii "Recursul Etapei", managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a intrat intr-un schimb dur de replici cu patronul clubului Poli Timisoara, Marian Iancu.

Motivul l-a constituit penalty-ul acordat gruparii banatene de catre arbitrul Vasile Bratu la meciul disputat sambata seara impotriva formatiei CFR Cluj, care a fost ratat de Grigorie. In cadrul acestei emisiuni, MM Stoica a contestat lovitura de pedeapsa a banatenilor, in timp ce Iancu i-a recomandat stelistului sa nu vorbeasca el de Poli.

De aici a iesit un schimb dur de replici, care a continuat si ieri. Cand pe site-ul oficial al clubului de pe Bega a fost publicat un comunicat semnat de Marian Iancu, in care managerul Stelei a fost jignit grav, fiind numit, printre altele, "transexual". Iata textul integral al comunicatului: "Cu privire la emisiunea Recursul Etapei de la Antena 1, din 17 septembrie 2006, dorim sa transmitem urmatorul comunicat, ca o luare de pozitie fata de interventia domnului Dorinel Munteanu, antrenor-jucator la CFR Cluj, si fata de aprecierile domnului Mihai Stoica, manager general al clubului Steaua Bucuresti. Intotdeauna trebuie sa fim foarte atenti ce face cu gura Meme Stoica: musca, linge si cateodata mai si vorbeste. Vorbim de o menajera perversa care se introduce in patul stapanului de bunavoie si de cate ori are posibilitatea, in dorinta de a-i satisface placerile si de a fi mentinut in postura de amanta oficiala, statut la care nu va ajunge insa niciodata, deoarece s-a prostituat prea mult pe centura fotbalului. Meme Stoica va ramane pe veci sa stearga praful si sa faca curat, sa igienizeze toaletele, acolo unde este acceptat. Acest transsexual nu mai poate pacali pe nimeni, cu atat mai putin pe George Becali, un om pe care viata l-a invatat sa-si fixeze subordonatii, oameni pe care-i domina autoritar. Acest comunicat nu doreste sa aduca jigniri patronului Stelei, suporterilor acestei echipe, jucatorilor si antrenorilor, care merita toata consideratia pentru ce au facut in slujba fotbalului romanesc. Este doar o luare de pozitie fata de acest personaj care, dupa parerea noastra, nu face bine nimanui si cu atat mai putin campioanei Romaniei. In ceea ce priveste opiniile personale ale d-lui Dorinel Munteanu fata de arbitrajul de la partida Poli - CFR Cluj, cum ca ardelenii ar fi fost tocati de arbitri, consideram ca prestatia centralului si a asistentilor a fost una echilibrata si compensatorie".

Comunicatul este semnat "Marian Alexandru Iancu, Presedinte al FCU Poli Timisoara".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.