Complement. Seful Federatiei Internationale de Gimnastica a comparat-o pe fosta campioana cu o masina scumpa si rara
Seful Federatiei Internationale de Gimnastica, Bruno Grandi, s-a dovedit a fi un tip vesel si pus pe glume. La conferinta de presa care s-a desfasurat la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, sambata, el a raspuns binevoitor intrebarilor ce i-au fost adresate.
Intrebat ce nota i-ar da acum celebrei Nadia Comaneci (foto, alaturi de Bruno Grandi), Grandi a facut o comparatie pe care a considerat-o magulitoare pentru cea mai valoroasa gimnasta din lume din toate timpurile.

"Nu poti sa compari un Ferrari din anii '70 cu un Ferrari din vremurile noastre. Daca ma uit bine la Nadia, ea are caroseria foarte buna, aerodinamica la fel. E un Ferrari de epoca", a punctat Grandi. Complimentul a fost primit cu un zambet de Nadia, care s-a straduit sa-l scoata din incurcatura pe italian. A putut fi remarcat, atat la conferinta de presa, cat si la spectacolul de la Sala Polivalenta Ioan Kunst-Ghermanescu talentul de poliglot al secretarului general al Federatiei Romane de Gimnastica, Mircea Apolzan, care stapaneste bine limbile germana, franceza si engleza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.