Pentru ca "preocuparea pentru comunicare a crescut mult la nivelul conducerii clubului", patronul Rapidului a hotarit ca a venit vremea sa-si traga, si el, un blog, pentru ca tot romanu` sa cunoasca viziunea domnului George Copos asupra existentei. Pentru novicii intr-ale Internetului, precizam ca un blog este un fel de jurnal personal (de cele mai multe ori insotit de imagini), in care autorul, pe linga prezentarea propriei sale persoane (daca este vreun ilustru necunoscut), mai face si comentarii avind caracter politic, social si economic, despre celebritatile zilei, atentate cu bomba, pretul maslinelor, cataclisme naturale etc.

Cum era si de asteptat, comentariile domnului Copos sint, in general, despre fotbal si, in special (cum nu prea era de asteptat) despre... Steaua. "Fani rapidisti, multe mi s-au mai tras de la faptul ca n-am dat importanta cuvenita dialogului cu voi!", scrie patronul celor multi din Giulesti in pagina de pe 7 septembrie, dupa care, pe data de 14 lunii curente, lanseaza urmatorul indemn: "Hai sa ne bucuram pentru succesul pe care (cei de la Steaua - n.r.) l-au obtinut in Ucraina. Ceea ce au facut ei la Kiev trebuie apreciat, pentru ca e o victorie romaneasca." Normal: i-au batut miercuri 13 pe Dinamo Kiev cu 4-1, in timp ce rapidistii de-abia au izbutit un 1-0 cu Nacional Madeira, joi pe 14!

Pe de alta parte, citind blogul coposian parca iti vine sa-i intelegi pe bietii rapidisti de ce ii reproseaza patronului lor ca n-a luat exemplu de la marele rival de la Steaua, care intotdeauna "sare" pentru baietii lui. Si stilul difera: in timp ce "Mihai Viteazul din Ghencea" pare a fi adeptul convins al stilului "la oaseeeee!!!!!!", celalalt George, dar Copos, minuieste impecabil... limba de neo-lemn. Doar nu degeaba a fost si in Guvern...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.