Sambata dimineata, la "Bell Centre" din Montreal, pugilistul roman Lucian Bute a reusit cea de-a 18-a victorie din cariera de la profesionisti, in cadrul categoriei super-mijlocie. Bute l-a invins prin KO tehnic, in runda a 8-a (din 12), pe ghanezul James Obede Toney. De asemenea, "Rechinul" Adrian Diaconu l-a invins la puncte, dupa 10 reprize, pe americanul Orlando Rivera, iar Ion Ionut (alias Jo Jo Dan) a dispus prin KO, dupa 3 reprize din 6, de argentinianul Miranda.

Meciul dintre Lucian Bute si James Obede Toney a fost insa evenimentul principal al galei pugilistice de la Montreal, cei doi infruntandu-se pentru 3 centuri ale categoriei super-mijlocie: NABF, NABA si WBC Continental Americas. Bute era in fata celui mai dificil adversar intalnit pana acum in boxul profesionist, dar a demonstrat, inca o data, ca nu are rival. Cu un KO spectaculos in repriza a 8-a, galateanul a reusit a 18-a victorie in cariera din tot atatea meciuri, din care 16 partide s-au incheiat inainte de limita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.