Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a declarat ieri ca revenirea lui Sabin Ilie in lotul Rapidului depinde doar de jucator, dupa excluderea acestuia pe termen nedeterminat din cauza unei absente nemotivate de la un antrenament. "Desi este a doua sau a treia oara cand greseste, daca va intelege in ceasul al 12-lea ca este jucator de fotbal, ar putea fi foarte util Rapidului si ar putea sa mai obtina performanta.

Daca nu va intelege, ar insemna ca Rapid sa fie a 13-a echipa in ultimii sapte ani de unde pleaca cu coada intre picioare", a spus Lucescu. Acesta a afirmat ca ar vrea sa dispara din fotbalul romanesc episoade de acest gen. "Este inadmisibil sa discutam despre astfel de lucruri la un asemenea nivel", a mentionat Lucescu. De asemenea, mijlocasul Nicolae Grigore considera ca Sabin Ilie poate sa redevina un om important la Rapid. "Este un jucator valoros, avem nevoie de el, insa depinde de conducere daca Sabin va reveni in lot", a adaugat Grigore.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.